Tønder Kommune modtog prestigefyldt pris

Tønder Kommune modtog prestigefyldt pris

To stolte medarbejdere vendte hjem fra SES Conference 2024. Hanne Pedersen, udviklingskonsulent, og Katja Kosegarten Knudsen, projektleder, høstede ikke blot god inspiration, men også en af de tre prestigefyldte priser, der blev uddelt.

Det fortæller Tønder Kommune i en udsendt pressemeddelelse.

Prisen til Tønder Kommune blev tildelt for evnen til at anvende SES (Samarbejde Efter Skilsmisse) tværfagligt, hvilket har engageret en bred gruppe af fagprofessionelle fra hele forvaltningen under Børn, Unge og Social.

Motivation for prisen
Motivationen bag prisen fremhæver Tønder Kommunes innovative tilgang til at integrere SES på tværs af forskellige fagområder. Dette har skabt en stærk og sammenhængende indsats, der gavner både børn, unge og familier i kommunen.

SES
Samarbejde Efter Skilsmisse (SES) er et digitalt forløb, der tilbyder viden og praktiske værktøjer til forældre, der gennemgår en skilsmisse. Formålet med SES er at reducere konflikter og forbedre samarbejdet mellem forældrene, så børnene får en stabil og tryg hverdag. Tønder Kommune har deltaget i SES i to år og er en af de i alt 36 danske kommuner, der er med.

Andre vindere
Udover Tønder Kommune blev Silkeborg og Furesø også hædret ved konferencen. Disse kommuner modtog priser for deres fremragende arbejde inden for SES.

Om SES Conference 2024
SES Conference 2024 samler kommuner og fagprofessionelle fra hele landet for at dele viden og erfaringer om Samarbejde Efter Skilsmisse. Konferencen er en vigtig platform for at fremme bedste praksis og styrke samarbejdet mellem forskellige aktører.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT