Skærbæks VVS'ere går sammen

Skærbæks VVS'ere går sammen

Sammenlægning af VVS-virksomheder i Skærbæk markerer begyndelsen på generationsskifte for fejedreng der nu bliver direktør

Fra den 1. oktober 2024 vil de to VVS-virksomheder i Skærbæk, Peter Overby ApS og BB Kloak & VVS, fusionere og operere under navnet Peter Overby ApS. Denne sammenlægning markerer første trin i et generationsskifte, ifølge virksomhedsejerne Palle Overby og Brian Bonnichsen.

Langvarigt samarbejde

Palle Overby, der har drevet Overby VVS siden 1996, og Brian Bonnichsen, der har været selvstændig VVS-installatør og kloakmester i Skærbæk i ni år, har kendt hinanden i mange år. Brian blev ansat som fejedreng hos Palle Overby i 2003, da han var 13 år gammel. Nu står han til at overtage hele virksomheden i løbet af de kommende år.

Gradvis overtagelse

I første omgang overtager Brian Bonnichsen 37% af den samlede virksomhed, og hans andel vil gradvist vokse til 100% over de kommende år. Der er ingen fastsat slutdato for generationsskiftet, men Palle Overby har lovet at blive ved i mindst 10 år endnu.

Fortsat drift og udvidelse

Overby VVS vil fortsætte med at drive sin butik og 500 m² store badudstilling på Nørre Skærbækvej, som er en del af kæden “VVS Comfort”. Virksomhedens lager på Søndervang vil blive flyttet til BB Kloak & VVS’ nuværende lokaler i Nissumgade, som fremover udelukkende vil fungere som lager for den sammenlagte virksomhed.

Økonomisk styrke

De to virksomheder omsætter tilsammen for knap 40 millioner kroner om året. Overby VVS beskæftiger omkring 20 medarbejdere, hvoraf seks er fast stationeret på Sjælland, mens BB Kloak & VVS har tre faste medarbejdere og primært opererer i det sønderjyske. Udover VVS- og kloakarbejde udfører virksomhederne også opgaver inden for vedvarende energi, herunder varmepumper, bioenergi og solvarmeanlæg.

Fakta:

Peter Overby ApS blev etableret af Peter Overby i 1975 og kan fejre 50 års jubilæum næste år. Palle Overby, søn af Peter Overby, købte sig ind i virksomheden i 1996 og overtog den fuldt ud i 2002. Palle er uddannet rørsmed, bygningsingeniør, VVS-installatør og VE-installatør.

Brian Bonnichsen er uddannet VVS-installatør og kloakmester. Han har tidligere arbejdet for Overby VVS og blev selvstændig for ni år siden, hvor han overtog Jes Hansens VVS-firma i Nissumsgade i Skærbæk.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT