En tur ned ad memory lane

En tur ned ad memory lane
Tønder Festivalen havde torsdag aften deres godt 2 timers store jubilæumskoncert. Der var lagt op til den helt store festaften, som kun blev set momentvis
I løbet af koncerten var der indslag af det tidligere bysbarn Jacob Dinesen, som også spillede onsdag aften på Open Air scenen. 
 
Ligeledes var Allan Tylo, Niels Hausgaard, Signe Svendsen, Poul Krebs, Hello Darleens, Hans Thessink, Jane & Shane, Albin Lee Meldau, Rikke Thomsen, og Jonas Blacksmith blandt andet på Open Air scenen. 
 
Næsten hele det store publikumsareal foran Open Air scenen var fyldt op med forventningsfulde festivalsgæster. Flere gæster har efter koncerten udtalt på SoMe at de havde svært ved at høre koncerten godt nok, da der var lydproblemer. 
 
Et af højdepunkterne var da Rikke Thomsen var på scenen, hvor hun gav et meget flot nummer, som var skrevet oprindelig af Niels Hausgaard. Hun havde oversat numret Rejer og Blomkål til sønderjysk. Et nummer der gik rent ind hos publikum, efter det TønderNYT kunne mærke på dem,, der stod lige omkring os. 
 
Ligeledes var Jonas Blacksmith et af de andre højdepunkter på koncerten. Med det niveau de lagde ved aftenens koncert torsdag, kan man vente et særdeles højt niveau og en kæmpe fest fredag aften på Open Air når Jonas Blacksmith optræder der.
 
Sidste højdepunkt vi vil fremhæve er Jane & Shane, der som altid leverer varen med højt humør og en festlig fest når de er på scenen.
 
Resten af koncerten var en tur ned af menory lane, som man kunne havde håbet på at der havde været lidt mere festlig.
 
Det var en meget rørt Rikke Thomsen de foreste ved scenen oplevede, da Rikke Thomsen, sammen med Kajsa og Signe Svendsen sang The Parting Glass. Det var lige så hun fik tårerne frem efter at de havde sunget numret.
 
Der er flere foto på TønderNYTs facebookside med fotos fra torsdag aftens jubilæumsforestilling - se linket her
Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT