Gave til børnene efter Jonah Blacksmith koncert

Gave til børnene efter Jonah Blacksmith koncert

Det var ikke blot en forrygende koncert Jonah Blacksmith gav på Open Air scenen fredag aften, hvor de havde flere overraskelser med i ærmet. 

For mange børn blev det også den overraskelse der kom efter at koncerten var forbi.

Ved Millstream Records udsalgssted på festivalspladsen kom de to brødre i Jonah Blacksmith med en gave til børnene. Der var ca 200 pakker, som var medbragt. De fik hurtigt ben at gå på, og var hurtigt væk., så det var kun dem der havde begivet sig hurtigt fra Open Air Scenen til Millstream Record butikken, der nåede at få.  

I hver pakke var der en drikkedunk, tatoveringer, ørepropper, tamburin, ballon, taske, plektre "UP"-pin samt en QR-kode. 

De to brødre fortæller på pakken med de forskellige Blacksmith ting i, at de var meget glade for at kunne få lov til at spille med deresdengang de selv var små. For Thomas og Simon var instrumenterne magiske og de drømte om at blive så dygtige at de kunne spille alle mulige sange. 

 

Denne drøm giver de nu videre med det Kids sæt, hvor de også har en QR-kode til en underside på deres normale webside. 

Undersiden har flere forskellige sange, hvor børn kan vælge mellem guitar eller klaver. Det er sange som House on fire, Up Ocean og et par andre sange, hvor de i stille og rolig tempo lærer fra sig på hvordan børnene skal lære at spille deres sange. 

Hvert barn der havde fået en pakke med de forskellige ting i kunne derefter få dem autograferet, og bagefter var det så tid til at alle kunne få en selfie med de to brødre. 

TønderNYT talte med en forældre, som havde været med til Jonah Blacksmith koncerten fredag, men de var gået før koncerten var slut. Vedkommende var ked af at de var gået så tidligt, da børnene skulle i seng. "Arg, vi skulle havde været blevet, hvis vi havde vidst det" fortæller forælderen videre til TønderNYT og fortsætter "Jeg havde godt nok hørt her til morgen (lørdag morgen, red.) at de havde uddelt noget efter koncerten"

 

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT