Hvad skal du opleve torsdag?

Hvad skal du opleve torsdag?

TønderNYT har kikket på hvad der sker torsdag i Tønder

På Cafe Victoria i gågaden spiller FAZE'N*MIR kl 20.30

Publikum kan glæde sig til en skøn live oplevelse når erfarne  FAZE´N´MIR udfolder deres tankevækkende musikalske univers

”At være til koncert med FAZE’N’MIR er som at læse en god bog”, udtaler et publikum. Det scenevante ensemble er en stemme i tiden, der trækker tråde såvel frem som tilbage. Sangene bindes sammen af vedkommende kommentarer og anekdoter, der leveres med et glimt i øjet. Musikerne har høstet anerkendelse for det indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på både nordisk og amerikansk tonesprog.

På Victory også på gågade lige overfor Cafe Victoria har de Oliver Jon som spiller kl 18 og kl 22.30 er det Sonni som tager over.

4 koncerter på bar & natklubben Skibbroen

Hos bar og natklubben Skibbroen kan du opleve 4 forskellige koncerter. Kl 12 - 15 er det Ole Gas som spiller 

Ole Gas er en vaskeægte spillemand og entertainer i Danmark. Han er kendt som en af de allerbedste Kim Larsen-fortolkere. Ikke kun lyder han som Kim Larsen, men han ligner ham også til forveksling! Mange, der oplever Ole Gas for første gang, er næsten i tvivl om, hvorvidt Kim Larsen er genopstået og selv står på scenen. Med over 3000 optrædener i løbet af de sidste 20 år har både publikummer og arrangører udtalt, at Ole Gas er en entertainer af storformat. 

Projekt X, der nærmest efterhånden kan betegnes som et husorkester hos Skibbroen med de gange, som de har optrådt der spiller fra kl 16-20.

Torsdag aften fra kl 21-01 et det de kendte O.S.3 som spiller på Skibbroen

O.S.3 er en musikgruppe, der spiller en bred vifte af musikgenrer. Deres spillestil er næsten umulig at kategorisere, da de spiller alt fra de bedste hits i musikhistorien til de nyeste sange. Gruppen er kendt for at tilpasse sig alle slags arrangementer. Så hvis du leder efter alsidig musik, er O.S.3 et godt valg!

Nattens musik på Skibbroen bliver leveret af DJ Ricky.

På Tønder Festivalspladsen bør du se

Guldimund, som optræder fra kl 10.30-11.30. Her synger og spiller han for de mange skoleelever, der kommer for at overvære Festivalens skolekoncert. 

I telt 2 spiller Julie Fowlis kl 13-15.15. Julie synger primært på gælisk og er en meget anerkendt formidler af denne musik. 

I Bolero kl 17.45-19 optræder S.G. Goodman

På Open Air scenen kl 19.15-21.15 afholdes den store jubilæumskoncert som formentlig bliver et af de store tilløbsstykker torsdag. Prøverne har været igang de sidste par dage, og det lyder at publikum kan glæde sig til koncerten. Her vil der også blive fortolkninger af nogle af dem som ikke lever mere, men som har optrådt på festivalen.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT