Carl fejres med reception lørdag

Carl fejres med reception lørdag

Lørdag den 21. september indbyder Klostercaféen Tønder familie, venner og forretningsforbindelser til at komme og fejre Carl Jørgensens 70 års fødseldag.

Det sker fra fra kl 14.00, hvor der også vil være musik igen på Torvet. Denne gang er det 6Feet, som spiller.

Når der sker noget i Tønder Midtby, så er Carl altid klar til at hjælpe til. Om det er på torvet, som da Mumle var og spille åbningskoncerten ved dette års 4+ dagene, eller når der er start på Julebyen Tønder så er Carl klar til at hjælpe. Og så alle de andre ting som Carl glædeligt hjælper til med at ordne for Tønder by.

Det er ikke bare på Torvet, men også i gågaden når der er noget som skal ordnes til glæde for de mange gæster, som kommer til Tønder Midtby. 

Børnene Keen og Sandie, der står bag 70 års fødselsdagseventet fortæller, at den største gave til vores far, er at kunne dele sin fødselsdagsfest med jer. Der ud over er elsker han at rejse, oplevelser og nyde livet sammen med familie og venner.

Han vil gerne frabede sig rødvin og spiritus, lyder det videre fra Carls to børn, der i dag står bag Klostercaféen Tønder. En café som også Carl har stået bag i mange år tidligere, men som nu er overladt til børnene. 
 
Også var Tønder Handelsstandsforening og flere borgere lyder der store løkønskninger til Carl med hans 70 års fødselsdag. 
Blandt andet skriver Bjarne Julius Pekruhn "Baje" er en 100 % kammerat og til at stole på, vi har kendt hinanden siden vi var små og da vi blev lidt større var vi på gran canaria for første gang i 1970 og har siden besøgt øen jævnligt - "Baje" alt godt og det bedste til dig og Ria samt børnene"
 
Fra TønderNYT skal der også lyde et stort tillykke med den runde dag på lørdag.
Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT