Tønder Hallerne træder hjælpende til med Glamping telte

Tønder Hallerne træder hjælpende til med Glamping telte

Da Tønder Festivalen udbød glampingtelte til salg på deres festivals campingsplads gik de som varmt brød, og flere festivalsgæster nåede ikke at få fat i en af dem der var sat til salg.

Nu træder TønderHallerne til, hvor de nu udbyder 50 glampingtelte til salg, som gæster kan leje i festivalsugen.

Det er noget som vækker stor glæde hos formanden for Tønder Festivals Forening Mette Bossen Linnet. Hun skriver på sin egen facebookprofil "Festivalens glamping blev revet væk før mange af vores gæster nåede at få, heldigvis står byen sammen om vores fantastiske Tønder Festival, så nu har Tønderhallerne åbnet for booking af glamping telte hos dem - kun en spytklat fra festivalspladsen, visemøllen (hvor det hele startede), gågaden og stisystemer i smuk natur "

2 personers glamping telte til leje.

For at hjælpe de mange, som ikke nåede at få fat i muligheden for at kunne få et glampingtelt under festivalsugen har man hos Tønderhallerne arbejdet hurtigt for at se om de kan være med til at hjælpe til så mange af de festivalsgæster der gerne vil til festivalen, men som ikke vil sove i almindelig telt. Her har de så lavet et pakketilbud til disse gæster der gerne vil opleve lidt luksus campingliv hvis de er i Tønder for at høre nogle af de mange koncerter som vil være op til og i festivalsugen. 

Tønderhallerne er forpagter af de lokaliteter som Tønder Byferie overtog her 1. april 2024. Det er også campingpladsen og vandrehjemmet.

Selv slår Tønder Camping på. at de tilbyder en luksuriøs campingoplevelse, hvor gæsterne kan nyde festivalens fantastiske musik og stemning uden at gå på kompromis med bekvemmelighederne. Deres glampingtelte er placeret kun ca. 5 minutters gang fra festivalpladsen, hvilket giver jer den perfekte balance mellem at være tæt på begivenhederne og nyde roen om natten. Få det bedste fra begge verdener!

Direktør for Tønder Byferie Thorsten Simonsen ønsker at man får spredt budskabet så dem der ikke har købt billet til Tønder Festival pga. manglende overnatning kan komme med til 50-års jubilæum, nu hvor overnatningsmuligheden er der

Glampingpakken som Tønderhallerne udbyder består af:

  • 2 festivalstole
  • 1 campingbord
  • 2 feltsenge (200×80 cm) med lamelbund og skummadras, dyne, hovedpude, sengelinned og stræklagen
  • 1 gulvtæppe
  • 2 plaider
  • 1 LED-lyskæde
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT