Efterårets forestillinger på Tønder Teater

Efterårets forestillinger på Tønder Teater
Efteråret er over os, og teatersæsonen er begyndt i Tønder Teater. Med en række spændende forestillinger på programmet, er der noget for enhver smag. Her er et overblik over, hvad du kan glæde dig til

Sæsonstart med en sønderjysk perle

Tønder Teater åbnede sæsonen i sidste uge med Æ Teaters musikforestilling Omve’n Hjemve, baseret på Rikke Thomsens musik.

Forestillingen, som sluttede sæsonen på Det Kongelige Teater og modtog en Reumert for bedste musical/musikteater, blev en stor succes. Denne forestilling er en hyldest til sønderjysk kultur og musik, og den har rørt publikum med sine smukke melodier og rørende fortællinger.

To komedier på én aften

Den 26. september kan publikum glæde sig til en unik aften med to forskellige komedier. Først opføres Paolo Nanis Brevet, en komisk klassiker, der har underholdt i 43 lande.

Nani er kendt for sin evne til at kombinere fysisk komedie med dyb menneskelig indsigt, hvilket gør Brevet til en uforglemmelig oplevelse.

Efter en teaterbuffet afsluttes aftenen med Teater V’s Bankofeber for fuld plade, en musikalsk forestilling, der tager publikum med tilbage til 1970’ernes bankohaller. Med de bedste hits og yndlingssange fra den tid, er denne forestilling en nostalgisk rejse fyldt med humor og musik.

 

 

Musikteater med historisk perspektiv

Den 3. oktober præsenterer Teatergrad Drømmen, en musikdramatisk fortælling om Helle Virkners og Jens Otto Krags kærlighed og ægteskab. Forestillingen skildrer Danmark fra 1950’erne til EF-optagelsen i 1972 og giver et indblik i både de personlige og politiske udfordringer, parret stod overfor. Med en blanding af musik, drama og historiske begivenheder, er Drømmen en dybt engagerende forestilling, der bringer fortiden til live.

Juleshow med Bodil Jørgensen

Den 18. november kan man opleve Bodil Jørgensens onewoman-juleshow, fyldt med sjov, alvor, latter og gråd. Forestillingen byder på både nyskrevne og velkendte julesange, og det er muligt at tilkøbe buffet.

Bodil Jørgensen er kendt for sin evne til at kombinere humor og dybde, og hendes juleshow lover at være en hjertevarm oplevelse, der bringer julestemningen frem.

Børneteater for de mindste

Børnene er heller ikke glemt. Den 21. oktober kommer Louise Schouws udgave af Sallys Far til Tønder, en forestilling der har spillet for udsolgte huse i hele landet.

Sallys Far er en humoristisk og hjertevarm fortælling, der fanger både børn og voksne med sine sjove karakterer og fængende sange.

Den 30. november starter julen på Schweizerhalle med årets juleforestilling for børn mellem 3 og 8 år. Louise Schouws juleforestillinger er kendt for deres magiske stemning og engagerende historier, der bringer julens glæde til live for de mindste.

Bliv medlem af Tønder Teater

Tønder Teater er en forening drevet af frivillige. Medlemskab koster 50 kr. årligt, og det er en fantastisk måde at støtte lokalt teater på. Som medlem får du adgang til eksklusive arrangementer og nyheder om kommende forestillinger.

For mere information og billetkøb, besøg Tønder Teaters hjemmeside

 

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT