Skærbæk Fan Weekend

Skærbæk Fan Weekend

En fejring af LEGO® kreativitet og fællesskab

Dato: 28.-29. september 2024
Sted: Skærbækcentret, Danmark

Hvert år samles LEGO®-entusiaster fra hele verden i den lille by Skærbæk i Danmark for at deltage i Skærbæk Fan Weekend, et af verdens mest internationale LEGO®-events. Med over 1000 deltagere fra mere end 30 lande er dette arrangement en sand fejring af kreativitet, fællesskab og kærlighed til de ikoniske klodser

Hvad kan man opleve?

Fantastiske modeller: Deltagerne medbringer deres mest imponerende og kreative modeller, som udstilles i Skærbækcentret. Fra detaljerede bylandskaber til fantasifulde skabninger, der er noget for enhver smag.

Salgsboder: Der er masser af boder, hvor man kan købe både nye og gamle LEGO®-sæt, sjældne klodser og tilbehør. Det er en fantastisk mulighed for at finde unikke dele til ens egne projekter.

Workshops og foredrag: For dem, der ønsker at lære mere om LEGO®-bygning, er der workshops og foredrag med erfarne byggere og designere. Her kan man få tips og tricks til at forbedre sine egne færdigheder.

Fællesskab: Skærbæk Fan Weekend handler ikke kun om LEGO®-klodser, men også om at møde ligesindede fra hele verden. Det er en chance for at dele sin passion, få nye venner og blive inspireret af andres kreativitet.

Artikelfoto er fra tidligere Skærbæk Fan Weekend
Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT