Jubilæumsløb hos Skærbæk Motor Klub aflyst på grund af vejret

Jubilæumsløb hos Skærbæk Motor Klub aflyst på grund af vejret

Skærbæk, Danmark – Det er med stor beklagelse, at Skærbæk Motor Klub (SMK) har måttet aflyse deres stort planlagte jubilæumsløb, som skulle have fundet sted lørdag den 28. september. De store mængder regn, der faldt i går og i nat, har gjort banen uforsvarlig at køre på.

“Vi er dybt skuffede over at måtte aflyse,” udtaler klubbens formand Christian Brink Classen på et opslag på klubbens facebookside. “Vi havde set frem til at fejre vores 50-års jubilæum med en dag fyldt med spændende løb og festligheder, men sikkerheden kommer først.”

Jubilæumsløbet skulle have været en stor begivenhed med deltagelse af både lokale og internationale kørere, underholdning for hele familien og præmieoverrækkelser. Klubben planlægger nu at afholde løbet næste år og vil annoncere den nye dato i begyndelsen af det nye år.

“Vi takker alle, der har været involveret i planlægningen, og alle, der har vist interesse og støtte,” siger formanden. “Vi vender stærkt tilbage næste år.”

SMK ser frem til at fejre deres jubilæum med manér i 2025 og håber på bedre vejrforhold, så de kan gennemføre deres planer uden afbrydelser.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT