Tag cyklen hvis du skal på Lakolk strand lørdag eftermiddag

Tag cyklen hvis du skal på Lakolk strand lørdag eftermiddag
Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer folk til at tage cyklen hvis man på vil Lakolk Strand lørdag eftermiddag. 
 
Her kl 09.30 oplyser Politiet på mediet X at trafikken forløber glat pt.
Baggrunden til at opfordringen lyder på at man skal tage cyklen skyldes at Politiet lukker af for indkørsel til stranden lørdag kl 15 for alle køretøjer med motor. Dog er det fortsat muligt at cykle eller gå ned til strand der.
 
Rømø Motorfestival tiltrækker store menneskemængder. Allerede fredag aften på en tysksproget facebook om Rømø lød forbavset opslagsyder at denne var overrasket over hvor mange som overnattede på stranden, trods at det ikke er lovligt. Ifølge vedkommende var stor del af stranden allerede kl 22.30 næsten optaget af autocampere og andre som camperede for at kunne være klar lørdag formiddag når Motorfestivalen går igang
 
Politiet fortæller i et opslag på facebook "Krydset Vesterhavsvej/Lakolk spærres fra klokken 15 til senest klokken 18 og man kan dermed ikke komme gennem krydset til stranden eller til sommerhusområdet Lakolk. Skal man til sommerhusområdet Lakolk skal man benytte Småfolksvej. Skal man på stranden skal man komme i god tid før klokken 15 eller gå/cykle.
 
Du skal hele dagen væbne dig med tålmodighed og hensynsfuldhed, hvis du vil til Rømø. Motorløbet tiltrækker mange køretøjer og tilskuere og da der samtidig er skiftedag i sommerhusene, forventer vi trafikale udfordringer og mulighed for kø både til og fra Rømø hele lørdagen."
Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT