Mumle starter 4+ dagene op før jubilæumsfestivalen

Mumle starter 4+ dagene op før jubilæumsfestivalen
Ligesom tidligere år, så bydes der på en åbningskoncert. I år er det den unge Mumle festugen med en koncert lørdag på torvet i Tønder kl 14
 
Det er en del af succes-konceptet 4+ med forskellige arrangementer og aktiviteter rundt om i Tønder Kommune. I år er 4+ dagene den 17. + 18. + 19. + 20. august 2024.
Musikken er ikke det eneste, publikum på Tønder Festival kan opleve. I 2023 vil Tønder-området summe af aktivitet i de fire dage op til Tønder Festival, når 4+ tilbyder arrangementer i dagene 17. + 18. + 19. + 20. august.
 
4+ består af en række begivenhedsrige helhedsoplevelser i form af arrangementer, der repræsenterer en bred vifte af Tønder Kommunes unikke tilbud inden for kultur, natur, geografi, smag, viden, erhverv og mennesker. Alle oplevelsesture er med professionelle guider, og der er lagt vægt på hyggeligt samvær.
 
Dagene er sammensat, så festivalgæster og lokale borgere har mulighed for at opleve Tønderegnens mange gode historier og seværdigheder.
 
Borgmesteren i Tønder Kommune, Jørgen Popp Petersen, fortæller i en udsendt pressemeddelelse: “Tønder Festival er hjertet i vores kulturelle kalender, og med 4+ Dage forlænges oplevelsen for festivalgæsterne og samtidig er det et udstillingsvindue ift. de oplevelser området har at byde på, der kunne inspirere folk til at vende tilbage eller få lyst til at bosætte sig her.”

Ligeledes at direktøren for Destination Sønderjylland, Kristen Rudbeck begejstret for 4+ dagene konceptet. Kristen Rubeck fortæller “4+ Dage er et strålende eksempel på, at man griber muligheden for at styrke de synergier der er mellem turisme og bosætning. Et attraktivt område at besøge er et attraktivt område at bo og vice-versa.
 
Flere undersøgelser for tilflyttere viser at man inden man flyttede til, har fået kendskab til området på sin ferie - ferien er altså et udstillingsvindue for al denherlighedsværdi man får i hverdagen hvis man flytter til – derfor er vi i Destination Sønderjylland i samarbejde med kommunerne og lokale erhvervsaktører igang med at undersøge, hvordan vi kan koble turisme og bosætning tættere sammen, så turister får lyst til at lade ferien vare lidt længere, komme igen eller bosætte sig
Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT