Koncerter hver dag frem til den 25 august hos Cafe Victoria

Koncerter hver dag frem til den 25 august hos Cafe Victoria

De mange festivalsgæster kan allerede nu begynde at varme op med koncerter rundt omkring i Tønder. 

Cafe Victoria i gågaden starter allerede ud søndag den 18. august med en lokal sanger og har efterfølgende hver dag en sanger / band på scenen hos dem

Søndag den 18. august lægger den lokale upcoming sanger Jesper Gloor

ud med en koncert hos Cafe Victoria kl 14.00. 

Jesper Gloor er ved at blive meget populær, hvor han spiller musik, som han selv har skrevet.

Mandag den 19. august er det så Christina Lentz Band

som indtager scenen hos Cafe Victoria. Det gør hun kl 20.30

Tirsdag den 20. august kl 20.30 er det så John & Bjarne tribute

som lægger vejen forbi Cafeen på Storegade i Tønder hvor de fortolker John Mogensen og Bjarne Lillers mange uforglemmelige numre. 

Glæd dig til at opleve klassikere som "Så længe jeg lever", "Billet mrk.", "Sidder på et værtshus", "Hun misted’ den i nat på d’Angleterre", "To mennesker på en strand", "Fru Madsen", "Karl Herman og jeg" og mange, mange flere! Repertoiret er en kærlig hyldest til den danske sangskat og en rejse gennem tidens mest mindeværdige melodier.

Onsdag den 21. august kl 20.30 er det The Forchhammers

som står på scenen

Torsdag den 22. august kl 20.30 indtages scenen af FAZE'N*MIR. 

Publikum kan glæde sig til en skøn live oplevelse når erfarne  FAZE´N´MIR udfolder deres tankevækkende musikalske univers

”At være til koncert med FAZE’N’MIR er som at læse en god bog”, udtaler et publikum. Det scenevante ensemble er en stemme i tiden, der trækker tråde såvel frem som tilbage. Sangene bindes sammen af vedkommende kommentarer og anekdoter, der leveres med et glimt i øjet. Musikerne har høstet anerkendelse for det indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på både nordisk og amerikansk tonesprog.

Fredag den 23. august kl 21.00 er det Gallywampus,

som spiller for gæsterne hos Cafe Victoria

Irsk-Amerikansk inspireret folkband. Gallywampus er et folk-band der spiller folkemusik efter skibskokkens humør. Bandet spiller et bredt udvalg af Amerikansk Hilbillie og Irsk og amerikansk folk. og meget andet lytte og danse venlig musik. Bandet består af Søren Søndergård sang og guitar, Niels Jørgen Larsen-Jensen harmonika og kor, Claus Vang violin og mandolin og kor.

Lørdag den 24. august kan du så opleve koncerter to gange på  Cafe Victoria. Første gang er kl 14.00 hvor O'Hein & Friends

optræder. De fortæller i et nyligt facebookopslag "Da første batch nr. 01 O'Hein Apple Gin hurtigt blev udsolgt har vi i samarbejde med Norlyk Distillery ApS lavet en batch nr. 02. Den tager vi med rundt på de næste mange koncerter i blandt andet Tønder hvor vi gæster Café Victoria" og fortsætter "Når vi er ude og spille sælger vi dem fortsat til 300,- pr. flaske. Overskudet går til fremtidige O'Hein projekter som studie indspilninger, flyers m.m. "

Senere lørdag kl 21.00 er det så Torp & Wichmann der går på scenen hos Cafe Victoria.

Duoen, Michael Torp og Danny Wickmann mødtes oprindelig på Tønder Festivalen til et jam og dagen efter fik de debut som duo på Festivalens åbne scene "Høkeren". Det er alsidige musikere især indenfor blues, som de spiller. Torp står også bag anmelderroste live-album og har igennem årerne optrådt både i Danmark men også i udlandet. 

Søndag den 25. august kl 13.00 slutter Cafe Victoria festugen af med Downtown Dynt & Friends.

Bandet har optrådt flere gange hos Cafe Victoria, hvor gæsterne er vilde med dem. 

På repetoiret gemmer der sig blandt andet - Molly Malone, Madam Im a Darling, Whisky in the Jar, Streets of London, Tim Finnegans wake, Foxy Devil, Loch Lomond, Wild Rover m.m. men også en del knap så kendte numre fra folkemusik skatten. 

 

 

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT