Kristin fra Tønder er nomieret til Simba prisen søndag

Kristin fra Tønder er nomieret til Simba prisen søndag

Danmarks eneste awardshow for content creators: Simba Prisen 2024

29. september 2024 bliver en stor dag for danske content creators, når Simba Prisen hylder de bedste fra YouTube, Instagram, TikTok og Twitch. Showet sendes live kl. 16:00 på Simba Prisens YouTube-kanal, og den fysiske uddeling finder sted i Operaen i København.

Kristin Ósk Gretarsdóttir nomineret til Simba Prisen

Kristin Ósk Gretarsdóttir, en islandsk content creator bosat i Tønder, er blandt de nominerede. Hun udtrykker sin glæde og ydmyghed over nomineringen:

“Jeg synes, at det er helt vildt, at jeg har fået sådan en nominering, og så bare for at være mig. Det er jo en stor pris og ære! Jeg tænker ikke rigtigt, jeg får noget ud af det som sådan, andet end folks opbakning.”

Kristin er kendt for sin aktive tilstedeværelse på TikTok, hvor hun har over 180.000 følgere og 13,2 millioner likes. Kristin deler daglige vlogs og “Get Ready With Me” (GRWM) videoer, og hun er også kendt for sin deltagelse i realityshowet "Good Luck Guys"

Kristin har også udtrykt stor glæde og ydmyghed over at være nomineret til Simba Prisen 2024, hvilket hun ser som en stor ære og en anerkendelse af hendes arbejde som content creator. På Instagram kan du også finde Kristin på kristin1237

Se med live og støt dine favoritter

Gå ikke glip af denne spændende begivenhed! Tune ind på Simba Prisens YouTube-kanal søndag den 29. september 2024 kl. 16:00 for at se, hvem der løber med de eftertragtede priser.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT