Politiets mobile enhed er i Skærbæk onsdag

Politiets mobile enhed er i Skærbæk onsdag
Onsdag vil Syd- og Sønderjyllands Politis mobile enhed være at finde i Skærbæk to steder. 
 
Det sker i forbindelse med den meget utryghed der er i Skærbækområdet for tiden efter at den gamle skole er blevet omdannet til asylcenter.

"Syd- og Sønderjyllands Politi tager vi situationen alvorligt, og i den forbindelse er det vigtigt, at I som borgerne i lokalområdet kontakter politiet, hvis I ser noget mistænkeligt, oplever utryghedsskabende adfærd eller direkte kriminalitet. For at kunne behandle sagerne har vi brug for, at informationen lander hos politiet." oplyser den pressevagthavende hos politiet i en kommentar til et facebookopslag i en Skærbæk gruppe tirsdag aften
 
Hun skriver videre "Det kan blandt andet ske i morgen, hvor Den Mobile Politistation holder ved det store kryds ved gågaden i Skærbæk fra klokken 11-13. Derefter kører Den mobile Politistation til Falckvej, hvor den holder fra klokken 13.10-14.30.
 
Vi håber, at mange vil benytte sig af muligheden for at stille spørgsmål, dele oplevelser eller blot få en snak med politiet. Vores servicecenter er også åbent på tlf. 114."
Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT