"Er volde fyldt med deponiaffald?" spørger læser

"Er volde fyldt med deponiaffald?" spørger læser

Føljetonen fortsætter. Den ene dag efter den anden kommer der mere frem om Kongsmark Feriecenter.

Senest i dag har en læser henvendt sig til Tøndernyt og spørger "Er volde fyldt med deponiaffald?"

På det seneste er der etableret volde rundt om feriecentret. I starten så det fint ud men nu hvor der har været en del regnvejr, er det begyndt at vælte frem med asfaltsstykker, byggeaffald, plastik og andet som slet ikke burde være i disse volde.

Det er en af TønderNYTs aktive læsere Bjarne Christensen, som har henvendt sig til redaktionen om det indhold som ligger i voldene, der er rundt omkring Kongsmark feriecenter. 

Hans grund ligger op til Kongsmark Feriecenter og her fandt han i de anlagte volde, der skal afskærme Feriecentret mod de andre grunde, både asfalt, glasskår, plastik, byggeaffald og andre ting, som ikke skal være der. 

"Grunden har aldrig været asfalteret så det kan ikke stamme fra grunden" forklarer han videre. 

 

 

Søndag eftermiddag var han ude at gå i Kongsmark sammen med nogle gode bekendte. Mens de går rundt om Feriecentret, møder de en kendt person fra byrådet. 

"Det er da Harald Christensen (A)" fortæller Bjarne Christensen til sine bekendte. Harald Christensen kommer deres vej og de begynder at snakke. Her viser de kommunalbestyrelsesmedlemmet hvad der er af indhold i de volde, som er blevet bygget for nyligt. 

Ifølge Bjarne Christensen fortæller Harald Christensen, at voldene er for små og at der ikke må være det affald i dem. Han fortæller, at han nu vil tage sagen op med forvaltningen. 

 

 

TønderNYT har forsøgt at få en kommentar til sagen, men Harald Christensen har ikke været at træffe ved redaktionens afslutning af denne artikel. Ifølge vores oplysninger så er der en del steder rundt om på voldene, at der er fundet de forskellige emner, som ikke hører til i grusset. 

Vi forsøger senere om det er muligt at få en kommentar fra kommunalbestyrelsesmedlemmet.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT